Freejump är världsledande inom ridutrustning med produkter som stigbyglar och airbagvästar.

Freejump

Freejump

Freejump är ett innovativt varumärke som specialiserar sig på ridutrustning och tillbehör av hög kvalitet för både ryttare och häst. Med en passion för ridning och teknisk expertis strävar Freejump efter att erbjuda produkter som kombinerar prestanda, säkerhet och komfort....

Freejump är ett innovativt varumärke som specialiserar sig på ridutrustning och tillbehör av hög kvalitet för både ryttare och häst. Med en passion för ridning och teknisk expertis strävar Freejump efter att erbjuda produkter som kombinerar prestanda, säkerhet och komfort.

Deras sortiment inkluderar bland annat stigbyglar, ridstövlar, ridvästar och andra tillbehör som är utformade för att möta de krävande behoven hos både hobbyryttare och professionella. Med Freejump kan du lita på att du får innovativa och pålitliga produkter som hjälper dig att nå dina mål i sadeln med stil och säkerhet.

Freejumps första framgång kom med X’Up-enkelgrenbygeln, som erbjuder automatisk utlösning vid fall och var inspirerad av cykelpedalsystemet. Denna stigbygel ligger till grund för Soft’Up-sortimentet och har etablerat Freejump som världsledande inom enkelgrenade stigbyglar. Utöver detta har Freejump revolutionerat ridvärlden med den första serien av sportskor och chaps samt den första airbagvästen som uppfyller standarden NF S72-800.

Läs mer

Visar alla 6 resultat