Likit erbjuder högkvalitativa hästgodisar och innovativa tillbehör

Likit

Likit

Likit är en tillverkare av hästgodis och tillbehör, känd för sina högkvalitativa produkter och spännande smaker. Med en passion för hästar och deras välbefinnande erbjuder Likit ett brett utbud av godisar och belöningsprodukter som både är läckra och näringsrika. Från deras godispåsar till deras smakrika godisbollar, finns det något för varje häst ...

Likit är en tillverkare av hästgodis och tillbehör, känd för sina högkvalitativa produkter och spännande smaker. Med en passion för hästar och deras välbefinnande erbjuder Likit ett brett utbud av godisar och belöningsprodukter som både är läckra och näringsrika. Från deras godispåsar till deras smakrika godisbollar, finns det något för varje häst och varje smak.

Dessutom erbjuder Likit även ett urval av innovativa tillbehör, såsom deras populära Boredom Breaker, som syftar till att underhålla och stimulera hästar i stallet. Med fokus på kvalitet, smak och kreativitet är Likit det självklara valet för hästägare som vill belöna sina fyrbenta vänner med något extra speciellt.

Läs mer

Visar alla 9 resultat