Upptäck Ekholms Prob – en ledande serie av naturbaserade vårdprodukter för djur.

Ekholms Prob

Ekholms Prob

Ekholms Prob erbjuder en omfattande produktserie som bygger på naturprodukter och är speciellt utformad för att hjälpa djur med hudproblem. Deras sortiment inkluderar ett brett urval av produkter såsom salvor, schampon, balsam och andra vårdprodukter som är skonsamma och effektiva för djurens hud och päls....

Ekholms Prob erbjuder en omfattande produktserie som bygger på naturprodukter och är speciellt utformad för att hjälpa djur med hudproblem. Deras sortiment inkluderar ett brett urval av produkter såsom salvor, schampon, balsam och andra vårdprodukter som är skonsamma och effektiva för djurens hud och päls.

Deras produkter är noggrant formulerade med naturliga ingredienser för att vara skonsamma mot djurens hud samtidigt som de ger kraftfulla resultat. Med ett fokus på hälsa och välbefinnande strävar Ekholms Prob efter att erbjuda högkvalitativa produkter som hjälper till att återställa och underhålla hudens hälsa hos djur.

Oavsett om du har en hund, katt eller häst, har Ekholms Prob ett brett utbud av produkter för att möta dina djurs specifika behov. Med sin långa erfarenhet och expertis inom området är Ekholms Prob en pålitlig partner för djurägare och veterinärer som söker effektiva och skonsamma lösningar för sina djurs hudproblem.

Läs mer

Visar alla 15 resultat

Företaget, grundat 1975 i Finland av Rita Ekholm under namnet Ajan Kemia (Tidens Kemi), har sedan 28 år bedrivit sin verksamhet från Sverige, i Österbymo i Ydre Kommun, Östergötland.

Under en generationsskiftning i samband med flytten till Ydre, tog Jari Ekholm över som ägare av Ekholm Vision. Sedan 2005 ansvarar sonen Jari för produktionen och har varit en stor inspirationskälla för nya tankar och idéer samt tagit ansvar för exporten.

Med en stor möjlighet för en tredje generation som redan är involverad i verksamheten, har företaget ett starkt rykte på marknaden och är kända för att sätta kunden i fokus. Genom att lyssna och samarbeta med handlare och konsumenter har Ekholms Prob utvecklats till en effektiv produktserie. Deras strävan har alltid varit att hålla högsta möjliga kvalitet och kundservice, samt vara tillgängliga för både handlare och konsumenter.