Fager bits

Fager bits

Fager är ett svenskt varumärke som snabbt blivit mycket omtyckt och populärt i hela norden. Med en passion för hästars välbefinnande och ryttarens precision har vi satt standarden för vad ett högkvalitativt bett ska vara....

 

Fager Bett: För Hästens Välbefinnande och Ryttarens Prestanda

Fager är ett svenskt varumärke som snabbt blivit mycket omtyckt och populärt i hela norden. Med en passion för hästars välbefinnande och ryttarens precision har vi satt standarden för vad ett högkvalitativt bett ska vara.

Bett i titan och sötmalm: Fager har specialiserat sig på att tillverka bett både i titan och sötmalm. Detta för metallernas unika egenskaper kompleterar varandra och man kan tillverka bett som passar fler hästar. Titan gör hästarna lättare i handen och bra för hästar som inte gillar andra metaller eller även kan visa täcken på allergi. Sötmalmen där emot uppmuntrar hästen att ta mer stöd på bettet och smakar lite gott.

Vår Filosofi: Vår grundläggande övertygelse är att en nöjd och välmående häst är nyckeln till framgång i ridningen. Därför har vi ägnat oss åt att skapa bett som främjar hästens komfort och harmoni, samtidigt som de ger ryttaren den nödvändiga kontrollen och precisionen.

Nyckelord:

  • Kvalitet: Varje Fager-bett är en symbol för överlägsen kvalitet och tillverkningskunnande.
  • Hästens Välbefinnande: Vår främsta prioritet är att säkerställa att ditt djur är bekvämt och avslappnat under ridningen.
  • Ryttarens Prestanda: Vi förstår att ryttaren är lika viktig som hästen, och våra bitar är designade för att förbättra prestanda och kommunikation mellan er.
  • Innovation: Vi förbättrar ständigt våra produkter genom att integrera moderna tekniker och forskning.

Ett Bett för Varje Behov: Oavsett om du är en erfaren ryttare som tävlar på högsta nivå eller en nybörjare som utforskar hästvärlden, har Fager  det perfekta bettet för dig. Vårt sortiment omfattar en mångfald av stilar, material och storlekar för att möta alla hästars unika behov och ryttarens preferenser.

Utforska Skillnaden: När du väljer Fager Bits väljer du kvalitet, komfort och prestanda. Upptäck vårt utbud av bett och bettillbehör.

 

Läs mer

Visar 1–48 av 190 resultat

Forest Green
Black
+4
Brown
Grey
Navy
White

Fager Bit guards

89 kr

Fager Julia Universal – utgående modell

Det ursprungliga priset var: 1.299 kr.Det nuvarande priset är: 999 kr.