Antarès Sellier

Antarès Sellier

Antarès Sellier är varumärket för ryttare som strävar efter perfektion i varje ridögonblick. Med en dedikation till hantverksskicklighet, innovation och kvalitet har Antarès blivit en av de mest respekterade namnen inom hästsportvärlden. Kändast är antares för sina läder produkter som är otroligt mjuka och med fantastisk passform. ...

Antarès Sellier: Förstklassig Hästsportutrustning för Passionerade Ryttare

Utforska Elegans och Prestanda med Antarès

Antarès Sellier är varumärket för ryttare som strävar efter perfektion i varje ridögonblick. Med en dedikation till hantverksskicklighet, innovation och kvalitet har Antarès blivit en av de mest respekterade namnen inom hästsportvärlden. Kändast är antares för sina läder produkter som är otroligt mjuka och med fantastisk passform. Antarès sortiment innehåller utöver handgjorda sadlar bland annat hjälmar för ryttaren samt träns, sadelgjordar och förbyglar till hästen. Allt tillverkat med känsla för anatomi, komfort och kvalitet.

Vår Historia: Med rötterna i Frankrikes hjärta, har Antarès Sellier en lång historia av att förse ryttare med handgjorda mästerverk. Våra sadlar, träns, och tillbehör kombinerar traditionellt hantverk med moderna tekniker för att skapa produkter som är både vackra och funktionella.

Produkter av Exceptionell Kvalitet: Antarès är synonymt med överlägsen kvalitet och prestanda. Våra produkter tillverkas med noga utvalda material och genomgår tester för att säkerställa att de är hållbara och bekväma för både ryttare och häst. Vare sig du är en professionell ryttare eller en entusiastisk amatör, kommer du att uppskatta den skillnad som Antarès-utrustning kan göra.

Elegans och Stil: Vi tror att skönheten i hästsport går hand i hand med prestanda. Antarès-produkter är inte bara funktionella utan också eleganta och stilfulla. Vår designfilosofi är att kombinera traditionella estetiska element med moderna detaljer för att skapa utrustning som inte bara är en fröjd att använda, utan också en fröjd att titta på.

Rid med Förtroende: När du väljer Antarès väljer du inte bara en produkt, du väljer en livsstil. Våra produkter är utformade för att förbättra din ridupplevelse och ge dig det förtroende du behöver i sadeln. Oavsett om du tävlar på högsta nivå eller rider för nöjes skull, kan du lita på Antarès för att leverera kvalitet och prestanda som är i en klass för sig.

Upptäck Antarès: För att uppleva det bästa inom hästsport, välj Antarès Sellier. Utforska vår kollektion av sadlar, träns och tillbehör, och upptäck varför ryttare över hela världen litar på oss för att ta dem till nästa nivå i sin ridkarriär.

Antarès – Där kvalitet, elegans och prestanda möts i fulländning.

Läs mer

Visar alla 29 resultat

Glossy Bison
Glossy Blå
+2
Glossy Grey
Glossy Svart

Antares ridhjälm Premium Glossy Eclipse

5.395 kr
Bison
Choklad brun
+20
Cream
fuchsia
koppar
Matt svart
Roseguld
Antracitgrå
Burgundy
Grön
Gul
Guld
Himmelsblå
Mörkgrön
Navy
Orange
Röd
Rosa
Royalblå
Silver
Svart
Vit

Antarés specialdesign

995 kr