Upptäck Dyon – Högkvalitativa produkter till träning och tävling.

Dyon

Dyon

Upptäck Dyon - högkvalitativa produkter! Upptäck deras kollektioner med träns, tyglar, martingal/brösta och tillbehör. Dyon fokuserar på stil, komfort och hållbarhet med sina produkter....

Upptäck Dyon – högkvalitativa produkter! Upptäck deras kollektioner med träns, tyglar, martingal/brösta och tillbehör. Dyon fokuserar på stil, komfort och hållbarhet med sina produkter.

Dyon är ett välkänt varumärke inom ridsporten och är kända för att tillverka högkvalitativa hästutrustningar och tillbehör. Företaget grundades i Belgien och har en lång historia av att producera produkter av hög kvalitet för ryttare och hästar över hela världen.

Dyon erbjuder ett brett utbud av hästutrustning, inklusive träns, bett, schabrak och andra tillbehör. Deras produkter är kända för sin eleganta design, precision och hållbarhet. Genom att kombinera traditionellt hantverk med moderna tekniker strävar Dyon efter att tillhandahålla produkter som uppfyller de höga kraven från både professionella ryttare och amatörer.

Utöver hästutrustning erbjuder Dyon även en rad ridkläder och tillbehör för ryttare. Deras kollektioner omfattar allt från ridstövlar och chaps till ridbyxor och tävlingskläder, alla tillverkade med fokus på komfort, prestanda och stil.

Dyon är ett företag som ständigt strävar efter att förbättra och utveckla sina produkter för att möta de skiftande behoven inom hästsporten. Med sitt engagemang för kvalitet och innovation fortsätter Dyon att vara ett respekterat varumärke bland ryttare världen över.

Läs mer

Visar 1–48 av 153 resultat

Brun

Dyon WO Träns working fit Brun

Det ursprungliga priset var: 2.049 kr.Det nuvarande priset är: 1.399 kr.

D COLLECTION -

Alla produkter från D Collection är avslutade med krämfärgad söm och mässingsbeslag. Tillverkade av Dy'ons läder är D Collection perfekt för klassisk ridning som ständigt förbättras för att möta de mest krävande tävlingsryttarnas behov.

Dess exceptionella stil gör detta till deras mest populära kollektion, dess elegans och fina detaljer misslyckas aldrig med att göra ett intryck. Alla produkter är tillverkade av Dy'on-läder, producerat genom en vegetabilisk garvningsprocess i Spanien.  Den är dyrare men ger en oslagbar kvalitet. Dy'ons läder blir vackrare med tiden om det sköts på rätt sätt.

Working Collection - 

Designat att erbjuda kvalitetsprodukter till en lägre kostnad än deras premiumkollektioner. Denna funktionella kollektion består av Dyons mest populära produkter och inkluderar matchande vardagsträns, Tyglar, martingaler och andra tillbehör. Har krämfärgade sömmar och rostfria beslag. Det har utvecklats för att möta behoven inom varje disciplin, från hoppning till dressyr och vardagsridning. Kollektionen är tillverkat i vattenbuffelläder.

New English Collection - 

Populär kollektion hos många ryttare, designad för dem som föredrar en diskret look kombinerat med kvalitet och stor komfort för hästen. Kollektion innehåller träns, martingaler, träningstillbehör och individuella delar, vilket gör att du kan skapa en komplett uppsättning matchande tränsutrustning för din häst.

Alla produkter är tillverkade av Dy'on-läder, producerat genom en vegetabilisk garvningsprocess i Spanien.  Den är dyrare men ger en oslagbar kvalitet. Dy'ons läder blir vackrare med tiden om det sköts på rätt sätt.