Komperdell erbjuder skyddsvästar för alla discipliner med fokus på säkerhet, komfort och stil.

Komperdell

Komperdell

Komperdell är en tillverkare av högkvalitativa ridvästar som kombinerar säkerhet, komfort och stil. Deras västar är tillverkade med noggrant utvalda material och avancerad teknik för att säkerställa bästa möjliga skydd för ryttaren. Med en mångsidig design passar Komperdells ridvästar både för träning och tävling, och de är populära bland ryttare i...

Komperdell är en tillverkare av högkvalitativa ridvästar som kombinerar säkerhet, komfort och stil. Deras västar är tillverkade med noggrant utvalda material och avancerad teknik för att säkerställa bästa möjliga skydd för ryttaren. Med en mångsidig design passar Komperdells ridvästar både för träning och tävling, och de är populära bland ryttare i alla discipliner.

Med innovativa funktioner och ergonomiskt utformade passformer är Komperdells ridvästar det självklara valet för ryttare som prioriterar säkerhet och prestanda i sadeln.

Deras Skyddsvästar för kvinnor och män, erbjuder 360 graders allroundskydd, är särskilt populära, eftersom de är lätta och extremt flexibla.

Läs mer

Visar alla 3 resultat