Upptäck Sprenger – deras sortiment av bett, stigbyglar, sporrar och tillbehör.

Sprenger

Sprenger

Sprenger har specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa bett, sporrar och stigbyglar sedan 1872. Deras historia sträcker sig över mer än ett sekel och deras produkter är kända för sin överlägsna kvalitet, precision och innovation....

Sprenger har specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa bett, sporrar och stigbyglar sedan 1872. Deras historia sträcker sig över mer än ett sekel och deras produkter är kända för sin överlägsna kvalitet, precision och innovation.

Med rötterna i Tyskland har Sprenger byggt upp ett starkt rykte för att tillverka utrustning som är både funktionell och hållbar. Deras tillverkningsprocess kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik för att säkerställa att varje produkt uppfyller de högsta standarderna.

Bett är en av Sprenger specialiteter och de erbjuder ett brett utbud av modeller som är utformade för att passa olika hästars behov och ryttarens preferenser. Deras bett är kända för att vara ergonomiska och skonsamma mot hästens mun samtidigt som de ger en effektiv kommunikation mellan ryttare och häst.

Deras sporrar är designade för att vara bekväma för ryttaren samtidigt som de ger exakt och subtil kontroll över hästens rörelser. Genom att använda högkvalitativa material och noggranna tillverkningsmetoder säkerställer Sprenger att deras sporrar är både hållbara och effektiva.

Stigbyglar är också en viktig del av Sprengers sortiment. Deras stigbyglar är utformade för att ge stabilitet och komfort till ryttaren samtidigt som de minimerar risken för skador och olyckor. Med innovativa funktioner som flexibla leder och greppvänliga ytor erbjuder Sprenger stigbyglar som är både säkra och funktionella.

Läs mer

Visar 1–48 av 190 resultat

Sprenger Ultra fit EXTRA GRIP Comfort Soft Stjärnsporre

Det ursprungliga priset var: 949 kr.Det nuvarande priset är: 475 kr.