Trikem, ledande inom häst- och hundvårdsprodukter sedan 1954, erbjuder högkvalitativa lösningar för djurens välbefinnande och hälsa.

Trikem

Trikem

Trikem, ett av Nordens ledande företag inom fodertillskott och djurvårdsprodukter, grundades 1954 i Malmö av Kjell Gustafsson. Sedan dess har företaget fortsatt inom familjen Gustafsson. All tillverkning sker i Sverige, i fabriker i Malmö och Klågerup. Trikem strävar efter hög kvalitet till ett överkomligt pris och har ett nära samarbete med bransc...

Trikem, ett av Nordens ledande företag inom fodertillskott och djurvårdsprodukter, grundades 1954 i Malmö av Kjell Gustafsson. Sedan dess har företaget fortsatt inom familjen Gustafsson. All tillverkning sker i Sverige, i fabriker i Malmö och Klågerup. Trikem strävar efter hög kvalitet till ett överkomligt pris och har ett nära samarbete med branschspecialister.

De är en ledande tillverkare av häst- och hundvårdsprodukter som prioriterar hälsa och välmående. Med ett arv av flera årtionden har Trikem blivit en pålitlig partner för häst- och hundägare samt professionella inom branschen.

Genom en kombination av vetenskaplig forskning och traditionellt kunnande erbjuder Trikem ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. Från kosttillskott och hälsoprodukter till hudvård och utrustning, strävar Trikem efter att möta de unika behoven hos hästar och hundar världen över. Med fokus på innovation och kvalitet fortsätter Trikem att vara en betrodd aktör på marknaden för djurvård

Läs mer

Visar 1–48 av 49 resultat