Upptäck Hurtta – ledande inom högkvalitativa produkter för hundar!

Hurtta

Hurtta

Hurtta - För Aktiva Hundar och deras Ägare Hurtta är ett välkänt företag från finland som specialiserat sig på att skapa högkvalitativa produkter för våra fyrbenta vänner. Med ett fokus på funktionalitet, design och hållbarhet har Hurtta blivit ett förtroendeingivande varumärke bland hundägare världen över...

Hurtta – För Aktiva Hundar och deras Ägare

Hurtta är ett välkänt företag från Finland som specialiserat sig på att skapa högkvalitativa produkter för våra fyrbenta vänner. Med ett fokus på funktionalitet, design och hållbarhet har Hurtta blivit ett förtroendeingivande varumärke bland hundägare världen över.

Sortiment av produkter är omfattande och inkluderar allt från täcken och halsband till koppel och andra tillbehör. Varje produkt är noggrant utformad med hänsyn till hundens välbefinnande och behov, samtidigt som den tar hänsyn till ägarens önskemål och behov.

Hurtta täcken är särskilt populära och är kända för sin överlägsna kvalitet och passform. Oavsett om det är regn, snö eller kyla, kan du lita på att ett Hurtta täcke håller din hund varm, torr och bekväm under alla väderförhållanden. Deras halsband och koppel är också tillverkade med samma omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket ger både ägare och hund en säker och bekväm promenad varje gång.

 

Läs mer

Visar alla 26 resultat

Lingon

Hurtta Casual Y-sele Lingon

Det ursprungliga priset var: 329 kr.Det nuvarande priset är: 229 kr.
Lingon

Hurtta Casual Reflekterande Koppel Lingon

Det ursprungliga priset var: 329 kr.Det nuvarande priset är: 229 kr.
Lingon

Hurtta Casual Halsband Med Halvstryp Lingon

Det ursprungliga priset var: 259 kr.Det nuvarande priset är: 179 kr.