Kong är ledande inom hundleksaker och erbjuder högkvalitativa produkter som främjar mental stimulans och fysisk aktivitet

KONG

KONG

Kong erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hundleksaker som är designade för att berika hundens liv och främja både fysisk och mental stimulans. Från deras KONG Original till deras specialdesignade KONG Puppy, varje produkt är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material för att möta hundens behov och uppmuntra till en aktiv livsstil....

Kong erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hundleksaker som är designade för att berika hundens liv och främja både fysisk och mental stimulans. Från deras KONG Original till deras specialdesignade KONG Puppy, varje produkt är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material för att möta hundens behov och uppmuntra till en aktiv livsstil.

KONG-leksakerna är inte bara roliga att leka med utan även utformade med hänsyn till hundens säkerhet och välbefinnande. Med innovation sedan 1976 och en nöjdhetsgaranti strävar KONG efter att vara det ultimata valet för hundägare världen över.

Deras valpleksak har också studs som gör den idealisk för lek med hämtning; fungerar även som ett skonsamt tuggleksak för valpens tänder och tandkött.

Läs mer

Visar alla 8 resultat