OneK erbjuder stilrena och säkra ridhjälmar. Upptäck deras produkter!

Onek

Onek

OneK är en framstående tillverkare av ridhjälmar som kombinerar säkerhet, stil och komfort. Deras hjälmar är utformade med avancerad teknik och högkvalitativa material för att ge ryttare den bästa skyddsnivån vid ridning. OneK erbjuder hjälmar med bekväm passform för varje ryttare. ...

OneK är en framstående tillverkare av ridhjälmar som kombinerar säkerhet, stil och komfort. Deras hjälmar är utformade med avancerad teknik och högkvalitativa material för att ge ryttare den bästa skyddsnivån vid ridning. OneK erbjuder hjälmar med bekväm passform för varje ryttare.

OneKs MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) är en teknologi som integreras i deras ridhjälmar för att öka skyddet vid fall och kollisioner. MIPS-systemet är utformat för att minska rotationskrafterna på hjärnan vid vinklade stötar, vilket minskar risken för hjärnskakning och andra skador. Genom att tillåta en liten rörelse mellan hjälmen och huvudet vid ett fall absorberar MIPS-systemet och omdirigerar kraften bort från hjärnan, vilket ger en extra nivå av skydd.

Läs mer

Visar alla 12 resultat