Trust tillverkar högkvalitativa bett och träns som kombinerar innovation med traditionellt hantverk för optimal komfort och prestanda för hästar.

Trust

Trust

Trust är känd för sina högkvalitativa bett och träns som förenar innovation med traditionellt hantverk för att ge hästen optimal komfort och prestanda. Deras sortiment innefattar olika typer av produkter för olika discipliner och hästens individuella behov. Med fokus på ergonomisk design och högkvalitativa material strävar Trust efter att erbjuda p...

Trust är känd för sina högkvalitativa bett och träns som förenar innovation med traditionellt hantverk för att ge hästen optimal komfort och prestanda. Deras sortiment innefattar olika typer av produkter för olika discipliner och hästens individuella behov. Med fokus på ergonomisk design och högkvalitativa material strävar Trust efter att erbjuda pålitliga lösningar för både ryttare och hästar.

Idéerna till Trusts produkter formas i samarbete med ryttare på tävlingar, och sedan designas konceptet på företagets kontor i Oisterwijk. Bröderna Teun och Bas van Riel leder tillverkningen av Trusts bett, där varje komponent svetsas och poleras för hand. Genom att värma järnet får det dess karakteristiska djupa blå färg, och varje produkt får sedan en sista touch genom stämpling av storlek och varumärke.

Läs mer

Visar alla 28 resultat