Upptäck Friska Leder – kosttillskott för häst  baserat på vetenskaplig forskning.

Friska Leder

Friska Leder

...

Friska leder är ett företag med högkvalitativt kosttillskott speciellt framtaget för hästars ledhälsa. Med en unik blandning av näringsämnen och naturliga ingredienser främjar det optimal rörlighet och stöder ledernas välbefinnande. Perfekt för hästar som behöver extra stöd för att bibehålla smidiga och friska leder under aktivitet och återhämtning. Ge din häst det bästa för dess rörelsefrihet och komfort med Friska leder.

 

Läs mer

Visar alla 10 resultat

Friska Leder är resultatet av gedigen forskning och kliniska studier utförda av veterinärer. Starten skedde 1997 när en svensk veterinär, inspirerad av forskning vid kliniken Rood and Riddle i Kentucky, USA, utvecklade Sveriges första ledtillskott med oral hyaluronsyra under varumärket EvaVet. De första studierna gjordes på galopphästar i Kentucky och baserades på högmolekylär hyaluronsyra.

Idag är Friska Leder synonymt med kvalitet och målsättningen är tydlig: att främja ledhälsa hos  hästar genom förebyggande och rehabiliterande åtgärder mot ledinflammation och artros. Målet är att minska antalet ledskador hos hästar genom ökad medvetenhet, kunskap och högkvalitativa tillskott.