Utforska Cavalleria Toscana – en ledande auktoritet inom exklusiva ridkläder och utrustning

Cavalleria Toscana

Cavalleria Toscana

Cavalleria Toscana är ett italienskt varumärke som är välkänt inom hästsportvärlden för sin högkvalitativa ridkläder och utrustning. Märket grundades i Toscana och har blivit känt för sin sofistikerade design, innovativa material och skräddarsydda passform...

Utforska Cavalleria Toscana – en ledande auktoritet inom exklusiva ridkläder och utrustning. Med en passion för kvalitet och stil erbjuder dem en elegant kollektion av ridbyxor, tävlingsskjortor, jackor och tillbehör som kombinerar traditionellt italienskt hantverk med moderna innovationer. Upptäck våra högpresterande produkter och lyft din ridupplevelse till nya nivåer med Cavalleria Toscana.

Cavalleria Toscana är ett italienskt varumärke som är välkänt inom hästsportvärlden för sin högkvalitativa ridkläder och utrustning. Märket grundades i Toscana och har blivit känt för sin sofistikerade design, innovativa material och skräddarsydda passform.

 

Läs mer

Visar alla 24 resultat

Mud 8960
Navy 7001
Svart 9999

Cavalleria Toscana Super Grip Tech-ridbyxa barn

Det ursprungliga priset var: 1.699 kr.Det nuvarande priset är: 699 kr.
Dark Dusty Blue 7J00
Light Grey 8100

Cavalleria Toscana GP Riding jacket SS23

Det ursprungliga priset var: 5.399 kr.Det nuvarande priset är: 2.699 kr.
Svart 9999
Vit 0001

Cavalleria Toscana Revo Jersey SS Tävlingsskjorta

Det ursprungliga priset var: 2.299 kr.Det nuvarande priset är: 799 kr.
Tegelröd 3B00

Cavalleria Toscana Girl´s Color Grip ridbyxa barn – FW 22/23

Det ursprungliga priset var: 1.799 kr.Det nuvarande priset är: 699 kr.
Tegelröd 3B00

Cavalleria Toscana American Winter Full Grip ridbyxa

Det ursprungliga priset var: 2.799 kr.Det nuvarande priset är: 1.699 kr.
Olive Fantasy

Cavalleria Toscana GP Riding jacket – utgående färg

Det ursprungliga priset var: 4.995 kr.Det nuvarande priset är: 2.499 kr.

Cavalleria Toscana erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive ridbyxor, tävlingsskjortor, ridjackor, schabrak, och andra tillbehör. Deras kollektioner präglas ofta av moderna och eleganta detaljer, som snygga sömmar, diskreta logotyper och innovativa tyger som är både tekniska och stilrena.

Märket har blivit populärt bland professionella ryttare och amatörer över hela världen på grund av dess fokus på kvalitet, funktionalitet och stil. Cavalleria Toscana strävar efter att kombinera traditionellt hantverk med moderna innovationer för att skapa produkter som inte bara ser bra ut utan också är bekväma och praktiska för ryttare i alla discipliner.

Utöver sina ridkläder och tillbehör är Cavalleria Toscana också engagerade i att främja hållbarhet och miljövänliga produktionsmetoder. Genom att använda högkvalitativa material och ha en medvetenhet om sin miljöpåverkan strävar dem efter att minimera sin ''carbon footprint'' och bidra till en mer hållbar ridsportindustri.