Lippo erbjuder prisvärda, hållbara produkter av hög kvalitet!

Lippo

Lippo

Lippo tillverkar ridutrustniong som håller hög kvalitet. Deras Produkt är resultatet av år av erfarenhet och passion för att skapa produkter av överlägsen kvalitet och design. Från deras exklusiva sadlar till de minsta detaljerna i deras träns och stigläder, genomsyras varje produkt av en känsla av elegans och funktionalitet....

Lippo tillverkar ridutrustniong som håller hög kvalitet. Deras Produkt är resultatet av år av erfarenhet och passion för att skapa produkter av överlägsen kvalitet och design. Från deras exklusiva sadlar till de minsta detaljerna i deras träns och stigläder, genomsyras varje produkt av en känsla av elegans och funktionalitet.

Varje produkt är utformad med hästens välbefinnande i åtanke, samtidigt som den uppfyller de höga kraven och förväntningarna hos  ryttare.

Lippo är kända för sina prisvärda, välgjorda och hållbara läderprodukter av hög och jämn kvalitet. Märket erbjuder ett brett sortiment, från det mer exklusiva Lippo Supreme till det mer grundläggande Lippo Basic, som passar alla ryttare. Dessutom inkluderar varumärket ett fantastiskt sortiment av fina täcken.

Läs mer

Visar 1–48 av 118 resultat

Vit

Lippo flugtäcke

Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 350 kr.
Chocolate/Mässing
Chocolate/Silver
Svart/Silver

Lippo Supreme Huntertygel

799 kr
Bordeaux
Grön
+4
Ivory
Lila
Svart
Tan

Koppjärn Lippo Rivello

369 kr
Dullingham
Marin/Vinröd
Newmarket

Lippo Ull filt

1.299 kr1.799 kr

Lippo Basic Combo Pony 200gr

Det ursprungliga priset var: 719 kr.Det nuvarande priset är: 499 kr.