Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear är känt för att erbjuda högkvalitativa och innovativa produkter inom häst- och hundutrustning. Med en tydlig fokus på tidlös design och hållbara material strävar företaget efter att skapa kollektioner som inte bara är eleganta utan också håller för generationer....

Kentucky Horsewear är känt för att erbjuda högkvalitativa och innovativa produkter inom häst- och hundutrustning. Med en tydlig fokus på tidlös design och hållbara material strävar företaget efter att skapa kollektioner som inte bara är eleganta utan också håller för generationer. Deras sortiment inkluderar allt från täcken och skydd till accessoarer, och varje produkt är noggrant designad och testad för att möta de högsta standarderna inom hästsporten. Kentucky Horsewear prioriterar också djurvänliga material, inklusive veganskt läder, för att erbjuda hållbara och miljövänliga alternativ. Med en dedikation till kvalitet och stil strävar Kentucky Horsewear efter att ge både ryttare och deras fyrbenta vänner den bästa möjliga utrustningen.

Tidlös Design och Hållbara Material hos Kentucky Horsewear

Design som varar genom tiderna: Våra produktutvecklare strävar efter att utveckla förstklassiga produkter som kommer att vara i bruk i generationer. Med fokus på både estetik och kvalitet förblir våra produkter eleganta genom många säsonger, vilket gör dem tidlösa.

Funktion går alltid före form: Våra designers är inte bara romantiska drömmare; de konstruerar produkter som kommer att överleva verkliga tester i stallet. Varje produkt är noggrant genomtänkt för att vara den bästa möjliga versionen. Vi testar alla våra produkter under verkliga förhållanden med våra egna djur.

Materialen: Kentucky Horsewear utvecklar högkvalitativa produkter för hästar och hundar. Kentucky tillverkar alla sina produkter i veganska material.

Våra veganska lädermaterial: Vi uppfyller våra företagskärnvärden av kvalitet, lång livslängd och lågt underhåll genom att använda veganskt läder. Äkta läder absorberar både vatten och smuts, vilket resulterar i mycket underhåll för ryttaren. Vårt veganska läder är vattentätt och påverkas därför aldrig av vatten eller smuts. Detta säkerställer att det veganska lädret skyddas mot att torka ut, spricka och ändra färg. Det är gjort för att tåla tvättmaskin vid 30° vilket innebär att det veganska lädret enkelt kan rengöras med vatten och en svamp.

Fördelarna med vårt veganska läder: Veganskt läder har mycket hög slitstyrka, rivstyrka och stark motståndskraft mot punkteringshål som kan orsakas av piggar. Ur ett miljöperspektiv är veganskt läder också mycket mer miljövänligt än äkta läder.

 

Läs mer

Visar 1–48 av 248 resultat

Beige
Bordeaux
+4
Navy
Orange
Pine green
Svart

Kentucky Hundsele Active velvet

499 kr599 kr
Bordeaux
Dark grey
+2
Navy
Pine green

Kentucky Quarter rug heavy fleece

Det ursprungliga priset var: 1.179 kr.Det nuvarande priset är: 825 kr.
Brun/brun
Brun/natur
+2
Svart/natur
Svart/svart

Kentucky Sadelgjord fårskinn

999 kr
Bordeaux
Gammelrosa
+3
Mörkgrå
Rosa
Royalblå

Kentucky Relax Hay Ball

749 kr
Emerald
Light blue
+3
Old rose
Orange
Soft rose

Kentucky Hundhalsband Velvet

395 kr
Silver

Kentucky Hundtäcke reflective o water repellent 150g

Det ursprungliga priset var: 1.179 kr.Det nuvarande priset är: 700 kr.
Brown/beige
Black/grey
Navy/grey

Kentucky Heavy Fleecefilt square stripes

1.119 kr1.459 kr