Upptäck Shires: Kvalitativa produkter för hästar och hundar till ett överkomligt pris!

Shires

Shires

Shires Equestrian är ett företag med fokus på att tillhandahålla högkvalitativa hästprodukter och utrustning för ryttare över hela världen. ...

Shires Equestrian är ett företag med fokus på att tillhandahålla högkvalitativa hästprodukter och utrustning för ryttare över hela världen.

Med en produktportfölj som sträcker sig från täcken och träns till skydd och tillbehör, erbjuder Shires ett brett utbud av produkter som möter behoven hos ryttare och hästar i alla discipliner och nivåer. Deras produkter kännetecknas av hållbarhet, funktionalitet och stil.

Shires prioriterar hästens välbefinnande och komfort i sin designprocess, vilket resulterar i produkter av hög kvalitet som både är bekväma för hästen och användarvänliga för ryttaren.

De erbjuder inte bara högkvalitativa produkter för hästar utan också för hundar. Deras sortiment inkluderar allt från hundtäcken och hundselar till hundleksaker och andra tillbehör. Liksom deras hästprodukter är Shires hundprodukter kända för sin hållbarhet, funktionalitet och stil, vilket gör dem till ett populärt val bland hundägare. Med fokus på att erbjuda både bekvämlighet och säkerhet för hundar av alla storlekar och raser.

Läs mer

Visar alla 48 resultat

Babyblå
Blå
+6
Grön
Lila
Orange
Röd
Rosa
Svart

Shires Hönät – 5cm maskor

135 kr
Babyblå
Blå
+6
Grön
Lila
Orange
Röd
Rosa
Svart

Shires Hönät – 10cm maskor

109 kr
Dog Print
House Print
+2
Leopard
Tennis Ball Print

Digby & Fox Vattentät Hundbädd

369 kr575 kr
Blå/orange
Lila/rosa
+2
Marin/babyblå
Marin/röd

Shires Delux Hönät – 5,5cm maskor

169 kr