Köpvillkor

Leverans

Vi på Skara Hästsport vill att du ska vara trygg med att ditt paket kommer fram på bästa sätt. Vi skickar varor/paket med DHL Service Point. Avisering sker via SMS då ditt paket nått fram till ombudet och finns att hämta.

Varor levereras mot en fraktkostnad av 79 kr. Order över 1500 kr levereras fraktfritt inom Sverige. Frakttillägg kan förkomma på tunga och skrymmande varor.

Varor som vi har i lager har vi som mål att skicka samma dag order inkommit, normal leveranstid blir då 2-3 arbetsdagar. Avvikelse kan förekomma.

Leveranstiden på beställningsvaror kan variera, vi kommer kontakta er via mail med ny leverstid.

Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 7 dagar, därefter går paketet i retur till Skara Hästsport. Du som kund står då för en fraktkostnad tur och retur samt de extra hanteringskostnader som uppstår då paketet inte blivit uthämtat. För närvarande är denna engångsavgift 400 kr.

På beställningar till utlandet (inom EU) tillkommer det en fraktkostnad på 200 SEK (för paket som väger upptill 2 kg) och 300 SEK (för paket som väger 2kg eller mer).

Betalning

Du kan välja att betala med Klarna Checkout. Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen. Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst.

Presentkort/Rabattkod

Skriv in koden som du har när du kommer till kassan.
Problem kan uppkomma vid äldre presentkort/rabattkoder, skriv då koden i meddelanderutan i kassan så hjälper vi er att korrigera priset.

Priser, kampanjer och erbjudanden

Priserna inkluderar mervärdeskatt (för närvarande 25 %).
Vi utgår alltid från ordinarie pris då vi håller en kampanj. Rabatter gäller endast varor till ordinarie priser. Dessa kan inte kombineras. Vi reserverar oss för feltryck.

Kundservice

Har du frågor kring dina leveranser eller frågor som rör Skara Hästsports webbshop, maila oss på order@skarahastsport.se. Vi svarar så fort vi kan och i den ordning mailen kommer in.