Hansbo är ett ledande varumärke inom hästutrustning, känt för sin höga kvalitet och innovativa design.

Hansbo

Hansbo

Hansbos sortiment innehåller prisvärda produkter till häst och ryttare. Hansbo strävar efter att tillhandahålla det bästa inom säkerhet, komfort och prestanda för både tävling och vardagsridning. Från täcken och träns till ridhjälmar och handskar, erbjuder Hansbo ett brett utbud av produkter som är designade för att möta de krävande behoven hos ryt...

Hansbos sortiment innehåller prisvärda produkter till häst och ryttare. Hansbo strävar efter att tillhandahålla det bästa inom säkerhet, komfort och prestanda för både tävling och vardagsridning. Från täcken och träns till ridhjälmar och handskar, erbjuder Hansbo ett brett utbud av produkter som är designade för att möta de krävande behoven hos ryttare och deras hästar.

Med Hansbo kan du lita på att du får pålitliga och högkvalitativa produkter som förbättrar din ridupplevelse och håller din häst bekväm och skyddad.

De erbjuder en rad olika hjälmar med och utan Mips-system.

Vad är Mips?

Mips, eller Multi-directional Impact Protection System, är en svensk innovation som minskar rotationen av huvudet vid vinklade islag för att skydda vid fall. Traditionella ridhjälmar är främst utformade för raka islag, vilket kan leda till rotation av huvudet och därmed skador. Mips lågfriktionslager är utformat för att minska denna rotation och förbättra säkerheten.

Läs mer

Visar alla 39 resultat