Upptäck Ikonic – sadlar och utrsutning av bra kvalitet till ett bra pris.

Ikonic

Ikonic

Ikonic är en framstående tillverkare av sadlar och tillbehör med fokus på kvalitet, precision och innovation. Med ett djupt engagemang för hästens komfort och ryttarens prestanda, strävar de efter att erbjuda produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande....

Ikonic är en framstående tillverkare av sadlar och utrustning med fokus på kvalitet, precision och innovation. Med ett djupt engagemang för hästens komfort och ryttarens prestanda, strävar de efter att erbjuda produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Deras sadelkollektion är designad med en unik kombination av traditionell hantverksskicklighet och modern teknologi för att säkerställa överlägsen passform och komfort för både häst och ryttare. Varje sadel är noggrant utformad för att maximera stabilitet, balans och rörelsefrihet, vilket ger optimal prestanda i sadeln.

Förutom deras sadlar erbjudes också ett brett utbud av tillbehör som kompletterar och förbättrar ridupplevelsen. Från martingals och förbygel till eleganta stigläder. Deras tillbehör är utformade för att möta de unika behoven hos varje ryttare och deras häst.

Ikonic erbjuder sadlar till bra kvalitet och snygga designer till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en professionell tävlingsryttare eller en glad amatör, kan du lita på Ikonic för att leverera sadlar och tillbehör som hjälper dig att nå dina mål.

Läs mer

Visar alla 17 resultat

Havana/Mässing
Havana/Silver
+2
Svart/Mässing
Svart/Silver

Ikonic Elastisk Martingal

649 kr
Havana/Mässing
Havana/Silver
+2
Svart/Mässing
Svart/Silver

Ikonic Martingal BIB Mjukt Läder

1.249 kr
Havana/Mässing
Havana/Silver
+2
Svart/Mässing
Svart/Silver

Ikonic Klassisk Martingal Fancy Raised

869 kr
Havana/Mässing
Havana/Silver
+2
Svart/Mässing
Svart/Silver

Ikonic Klassisk Martingal

869 kr