0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

Uhip Nordic Thermal Skirt


995 kr

Färg och storlek


Antal
En ridkjol i funktionsmaterial, tillverkad med dragkedjor fram- och baktill istället för i sidan, vilket gör att den passar både i häst- och cykelsadeln eller vid aktiviteter där du vill kunna röra dig ordentligt och samtidigt hålla värmen.

 

Täckkjolen för ryttare var det allra första Uhipplagget som kom till och det var för att lösa ett problem för ryttarna; att hålla de utsatta låren varma under vinterritten. Täckkjolen Nordic är en av Uhips modeller, den varmaste av dem alla.

 

Tack vare dragkedjor fram- och baktill istället för i sidan värmer kjolen dig inte bara på stallbacken utan både i häst- och cykelsadeln, egentligen vid vilken aktivitet som helst där du vill kunna röra dig ordentligt och samtidigt hålla värmen. För att inte kjolen skall fladdra i vinden då du rider har den benband på insidan att fästa runt benen, benband som är placerade på en noga utprovad position.

 

Nordic har högst mängd isolering av alla Uhips plagg och är därmed varmast i vinterkollektionen. Den har figurnära passform utan att sitta åt och är snyggt quiltad med sneda, smala kanaler. 

 

Nordic passar dig som bor där det mestadels är kall väderlek vintertid eller dig som står eller sitter stilla mycket och blir kall i t.ex. råa ridhus. Är du en person som vet med dig att du är riktigt frusen är de också som gjorda för dig. Nordic klarar även visst busväder (skydd ca en timme i snöfall/blötsnö).